Resultaat op maat
met grote impact
Trendsetter in
Shreddertechnologie

Onze machines

Veco Machinery richt zich met een breed assortiment aan innovatieve shreddermachines op de Nederlandse markt. Naast deze shredders kunt u terecht voor technische oplossingen op het gebied van intern transport en opslag, zeven, scheiden, doseren en voor turn-key recyclinglijnen.

Innovatie technologieën voor de verwerking en recycling van reststoffen

In de circulaire economie worden bestaande materialen en producten zo lang mogelijk hergebruikt, gerepareerd, opgeknapt en gerecycled om waardevolle hulpbronnen te sparen. Als producent en leverancier van machines en installaties voor de bereiding en behandeling van primaire en secundaire grondstoffen leggen wij de basis voor een efficiënte recycling. Vecoplan is uw betrouwbare partner voor oplossingen in versnipperings-, transport-, zeef-, scheidings- en opslagtechniek. “Made in Germany” en op uw wensen afgestemd. Daartoe doen we continu onderzoek in ons Technology Center en produceren we onze oplossingen in eigen huis. Deze technologische voorsprong stelt u in staat om zelfs heavy duty materialen te verwerken.

Shredderen

Vecoplan is marktleider in het shredderen van restmaterialen en het voorbereiden voor nageschakeld materiaal- of thermische recycling. We hebben een breed scala aan producten waaruit we de juiste machines kunnen selecteren die perfect passen bij uw specifieke materiaal.

Intern transporteren

Vecoplan heeft een breed scala aan oplossingen voor interne transporttechniek in haar programma – en die zijn geschikt voor alle soorten bulkgoederen. Wij stemmen de modulaire systemen qua grootte, lengte en prestatie precies af op uw processen net als de afzonderlijke componenten.

Opslag en doseren

Wij bieden oplossingen om bulkmaterialen te ontvangen, aan te voeren, te transporteren en op te slaan en klaar te maken voor verdere verwerking. Wij leveren systemen die exact op uw wensen zijn afgestemd. Met verschillende product- en systeemoplossingen zorgen wij voor een consistente en betrouwbare dosering van uw materiaal.

Scheiden

Na het verkleiningsproces moeten onzuiverheden, stoorstoffen, grove stukken, stukken met een te lange lengte en te fijne stukken uit de materiaalstroom worden gescheiden. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Het complete assortiment

Op de website van Vecoplan vindt u ons complete assortiment high-end shredders, intern transport, opslag- en doseersystemen. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. We plannen graag een afspraak op locatie in voor een adviesgesprek.